Go to Top

KONCEPT

Growbizz er optimalt for iværksætteren, som ønsker et summende og ambitiøst iværksætterhus med et givtigt iværksætternetværk.

Growbizz er et iværksætterhus for dig, der drømmer stort, tror på dig selv og brænder for at få succes med din virksomhed.

40 procent af alle iværksættere går konkurs indenfor to år, og kun fem procent når nogensinde en omsætning på over 5 mio. kr. Det vil vi lave om på.

Derfor skal du ha’ en kontorplads i Growbizz

Mange iværksættere risikerer at miste drivet, fordi de sidder hjemme, og ikke har nogen at sparre med.

Hos Growbizz får du 24 timers adgang til fuldtudstyret arbejdsplads med 100 Mbit internet, hæve-/sænkebord, kontorstol og hyldeplads, samt adgang til mødelokaler, præsentationsrum, foto- og videostudio, køkken, toilet, bad og parkering. Rengøring, el, vand og varme er ligeledes inkluderet.

Vi har forskellige kontorpakker i både åbent kontorlandskab og i lukkede kontorer af forskellig størrelse.
I det åbne kontorlandskab har ingen growbizz’ere faste pladser, men vælger fra gang til gang en ledig arbejdsplads. Når arbejdsdagen er omme, flyttes personlige ejendele til de private hylder.

Vi tilbyder løbende rådgivning og Growbizz arrangerer en række rådgivningsmøder i Growbizz advisory board. Advisory boardet tilbyder rådgivningssmøder ca. hver anden måned alt efter behov. Den bedste iværksætterrådgivning kommer fra personer, der selv har prøvet at starte virksomhed og derfor har vi sammensat vores Advisory Board af succesfulde iværksætter-personligheder, bl.a. co-founder af Endomondo Jakob Jønck og business angel Rasmus Helmich fra Helmich Invest.

Der er mulighed for at benytte vores professionelle print-, scan- og kopimaskine mod en mindre brugerbetaling.

Der er desuden mulighed for lager i  forbindelse med Growbizz-huset.

Vi forventer, at alle beboere engagerer sig i fællesskabet med viden, erfaring og netværk.

Vi afholder jævnligt netværks- og rådgivningsmøder, hvor vi hjælper hinanden med at komme videre med de udfordringer, vi hver især står overfor.

bliv-growbizzer